true

<3

 


Det är sjukt hur man kan känna så starkt för någon. Det är en känsla som gör en riktigt glad fööör glad.
En känsla där allt bara känns så rätt . Spelar ingen roll hur nära man står personen, hur väl man känner den,hur ofta man träffas, känner personen samma etc. känslor är inget man kan styra över men däremot lära sig att hantera och när man känner så här starkt så känns det bara så rätt och det är bara något man själv vet innerst inne, att det skall vara såhär. Man är nästan beroende men på ett positivt sättInte föör beroende att den andra personen tycker att man är för på . Utan bara lite lätt som bevisar att man verkligen bryr sig om den.

Man tänker på personen varje dag och varje natt . det går verkligen inte en enda sekund då man inte tänker på den. Och medans man tänker på den så försvinner allt runt omkring en, med ett riktigt stort leende på läpparna blir man helt varm i hela kroppen och hjärtat slår riktigt riktigt riktigt snabbt.
Man saknar personen så mycket att den är det enda man vill prata om hela tiden.
När man hör personens röst så gror saknaden ännu ännu mer , man blir nervös och skallen helt tom att man saknar ord även om man helst hade velat babblat på om vad som helst .
Man ser den här personen som allt man någonsin önskat och drömt om , denperfekta som man aldrig skulle velat offra för något/någon och kan vänta hur länge som helst på.

 

Personen överträffar allt och man kan inte ens längre säga att någon annan är snygg eller ens spana in någon av det motsatta könet då man bara ser den här personen framför sig och tycker att den är snyggast , snällast , finast och allt som finns i hela världen.

Om någon säger att man är vacker eller snygg så är det bara en vanlig komplimang men när den personen säger det så gör det en till världens lyckligaste.

 

Att en person kan få någon att lysa upp så mycket det är riktigt sjukt, men ack så vackert.

Trots alla känslor så är det alltid något man undrar över och det är .

 

Vad känner den andra personen ?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0