Comviq

Hello!

I dag gick mitt abonnemang ut. Så nu har jag skaffat mig Comviq
Här har ni mitt nya nummer: 0737-561097





Sammanfattning !

Hej hej!

Har inte kunnat skriva på ett tag nu, eftersom jag har haft datorn på jobbet.
Nu sitter jag här på jobbet med nio lådor som skall packas upp. Not funny !
Vad har jag gjort dessa fem dagar? 
Har bara tagit de lungt, varit i Töreboda hemma hos Emelie Hagste, Gud va fint du har de vännen ! Skulle gärna vilja bo där med dig !
Sen har jag inte gjort så mycket mer. 
Och två veckor framåt kommer jag inte röra nån alkohol, sedan skall jag ut och spriga måste ju komma igång med Innebandyn som börjar nu på tisdag . HAHA Undra hur detta kommer gå. Jaja de löser väl sig.


I dag efter jobbet skall jag hem och städa huset hemma, sedan skall jag sova. För jag skall jobba hela helgen lång :( Inte kul, men gooooooooa penga. Me like !

Se ya soon !



Emelie Pettersson <3

Hej igen !

Nu är det bara tjugo minuter kvar tills jag stänger, Emelie Pettersoon är nu här med mig och underhåller mig :D hihi.
Så snart blir det in till stan och shoppa lite och käka thai mat.
Ikväll blir det nog fest i bollebyggd hos nån  :D haha

Hörs senare eller i mon Puss på er <3


En liten hälsning från oss :D 



LÖRDAG !

Gode morgon !

Sitter på jobbet med en koppkaffe i handen och klockan är 11, och det är underbart väder ute <3 I Love !
Emelie p Kommer om en timme och håller mig sällskap tills jag stänger, Vi skall sedan åka in till stan och möta Jessie JB. Får se om man hittar något man kan ha på sig i kväll.
Ne nu skall jag hjälpa en kund

Hörs senare Chao !


Me at my job

Barnkläder - Flick

Barnkläder - Pojk

Damkläder

Me myself and I ;)




Knasig Fredag

Tjingeling allesammans ! 
Ja äntligen är det lördag och jag älskar verkligen mitt jobb !
I går blev de lite konstigt kan man ju säga, Va med Emelie pettersson satt och drack lite öl och tjöta :) Sen blev de hem Till jonas och hälsa på alla som satt där, det blev inte så långvarigt. Trampade sedan ner till bussen för att åka på fest till LA, men icke då ringer min bror mig och säger att jag skall följa med till Borås. Ja så då satt man i en taxi med sju stycken partysugna killar på väg till borås - landet i ingenstans typ. Men där blev vi inte heller så långvariga åkte hem vid halv ett tiden. Så sen va de bara hem och sova. Mummaa !!!


just dance

Nu är det bara tjugo minuter kvar tills jag stänger för i dag ! Göött
Jag kan inte bestämma mig om jag skall ta några öl i dag eller inte. Skall ju jobba i morgon mellan 10-14.
Jaja får väl se vad hindås erbjuder med i dag :)
Skall räkna kassan nu. 
Ha det gottigt <3






Sagolikt

Tjingeling !

Klockan är nu halv tre och jag slutar jobba om typ 4 timmar :( Varför skall dagarna på jobbet gå så inte i h*lvete långsamt. Men efter jobbet skall jag bara ta det lungt, funderar på att möblera om i mitt rum, sitter och funderar på hur jag skall göra men de känns som om de inte går på så många sätt. Men men får väl se hur det blir med det. Linnea & Emelie va inne och hälsade på en stund, Emelie hade varit & tagit ut P-staven, Hon såg helt förstörd ut, stackarn !

Ne nu får jag göra någon nytta

PEACE / Frida Karin Elisabeth Larsson



Jobb, bakis & ännu mera jobb

Tjingeling !

Sitter nu på jobbet i mölnlycke, har varit väldigt lungt i dag inte så många kunder.
Men det kan faktiskt vara skönt ibland. Vaknade hemma hos johnkl 10 i dag av att chefen ringde och va ganska arg för jag hade försovit mig, inte bra ! Ringde farmor så hon fick köra min till jobbet, haha tack farmor du är bäst !!
Gabriella kom till mig 12  tidenmed thai mat och en cola, tack gabriella du rädda min arbetsdag. Va ju ganska bakis i morse kan man ju lungt säga, de blev en lååång natt somnade halv 7 i morse. Jag och Jessica hade en jävligt rolig natti allafall :D HAHA. Nu har även Sanna & nina kommit och hälsat på, och nu dök även John, Jessica & Calle. Trevligt prickar !

I kväll skall Gabriella hänga med upp till hindås det blir nog lite pataj men skall lägga mig tidigt i dag, för det är en arbetsdag i morgon med :( skall även jobba lördag men bara till kl 2, sen blir de nog utgång för min del :)

Ne nu skall jag försöka göra lite nytta, ha det gör hej

Peace / Frida L:son


Orginalet sedan 1991

God morgon mina kära blogg läsare!

Vaknade för ungeför en timme sedan av att Bebbe och auie ringde och sa att dem hade tagit hål i tungan, ni är ju inte riktigt kloka ni två! Har sovit brevid min sonja som fortfarande ligger och gosar i sängen.
I går va det en lång och tråkig dag på jobbet, efter jobbet blev de hem och städa rummet tvätta lite och sedan kom julia, Sonja & Jessica hem till mig, vi drack lite vin sedan när vi började känna lite gick vi till Linnea där några trevliga personer mötte oss med ett jätte stort leende på läpparna :) haha
Där blev vi inte heller så långvariga utan vi palade hos hem till Ludvig Larsson. Jag och linnea ringde runt till massa danska personer och planerade våran resa till Danmark som vi skall göra 21 Augusti, längtar verkligen :)
I dag vet jag inte rikigt vad som händer, men skall nog in till stan och kolla lite gothia, sen känner jag för att göra någonting dumt typ tatuera mig eller nått. Men men får väl se vad jag hittar på.
Men nu skall jag sätta mig med Jessica & Julia i storarummet och kolla lite tv.

Hörs senare PEACE / Frida L:son

Roland

HAHA Jessica, eller vad säger du ?
Efter regnet kommer solsken ! De gillar vi




true

<3

 


Det är sjukt hur man kan känna så starkt för någon. Det är en känsla som gör en riktigt glad fööör glad.
En känsla där allt bara känns så rätt . Spelar ingen roll hur nära man står personen, hur väl man känner den,hur ofta man träffas, känner personen samma etc. känslor är inget man kan styra över men däremot lära sig att hantera och när man känner så här starkt så känns det bara så rätt och det är bara något man själv vet innerst inne, att det skall vara såhär. Man är nästan beroende men på ett positivt sättInte föör beroende att den andra personen tycker att man är för på . Utan bara lite lätt som bevisar att man verkligen bryr sig om den.

Man tänker på personen varje dag och varje natt . det går verkligen inte en enda sekund då man inte tänker på den. Och medans man tänker på den så försvinner allt runt omkring en, med ett riktigt stort leende på läpparna blir man helt varm i hela kroppen och hjärtat slår riktigt riktigt riktigt snabbt.
Man saknar personen så mycket att den är det enda man vill prata om hela tiden.
När man hör personens röst så gror saknaden ännu ännu mer , man blir nervös och skallen helt tom att man saknar ord även om man helst hade velat babblat på om vad som helst .
Man ser den här personen som allt man någonsin önskat och drömt om , denperfekta som man aldrig skulle velat offra för något/någon och kan vänta hur länge som helst på.

 

Personen överträffar allt och man kan inte ens längre säga att någon annan är snygg eller ens spana in någon av det motsatta könet då man bara ser den här personen framför sig och tycker att den är snyggast , snällast , finast och allt som finns i hela världen.

Om någon säger att man är vacker eller snygg så är det bara en vanlig komplimang men när den personen säger det så gör det en till världens lyckligaste.

 

Att en person kan få någon att lysa upp så mycket det är riktigt sjukt, men ack så vackert.

Trots alla känslor så är det alltid något man undrar över och det är .

 

Vad känner den andra personen ?

 


har ju mått bättre

Hej

Har inte haft tid ork eller lust att skriva nu på ett tag, har varit lite små jobbigt hemma. Sen så har jag jobbar sjukt mycket.

Söndag:
Va vi hemma hos patrik, satt ute på hans veranda och tjöta hela kvällen, eller ah till kl 5 himla fint att se soluppgången för en gång skull ;) Men sen orkade inte jag mer så jag kröp ner brevid john, sov himla gott faktiskt.

Måndag:
 Efter vi vaknat hemma hos patrik åkte jag med Jim, Emil och affe till allum där vi åt MAX, mumms. Senare på kvällen satt vi hemma hos mig och bara chilla, drack några öl. Och lite senare när vi blev lite rastlösa blev de att dansa lite limbo, haha det gick ju bra. NOT!

Tisdag: 
En bakis dag, vaknade brevid min goa jessica, vi gick till pizzan vid tre tiden. Sedan träffade vi Alex & Ludde. Åkte med Ludde hem och bakade bullar, de va jessica som ville baka men tror du hon änns rörde degen ? Ehh nej. Haha du är väl för söt. Men nu sitter jag hemma i min gosiga soffa och kollar på tvn där kronprincessan fyller år. Inte så kul men finns ju ingen annat att kolla på. Skall snart gå och lägga mig, för skall upp och jobba halv sex :( 




I morgon blir de dricka lite öl whit jess and some other pepole her in hindås, YEAH rock on !

,Sweet dreams'  Love from / Frida L:son


God morgon

Hej hej
Klockan är nu 12:06:26 om jag skall vara helt exakt & jag har precis vaknat. Skall snart gå och jobba men jag VILL INTE! Orkar verkligen inte städa de f*cking huset i dag, men men så är livet. Skall äta upp min frukost nu.

Se ya lather ;) / Frida L:son


difficult

Hallå eller ! ;)
Sitter nu hemma hos jessica och klockan är typ halv sex och vi har typ inte vaknat än, det blev en lång natt i går.
Himla trevlig kväll faktiskt, tack min kära vänner.
Men vad skall man hitta på i dag då ? Vara på hemmaplan och supa, gå ut på krogen eller bara ta det lungt ? Jaja de löser väl sig de med.
Men nu skall jag ut och kolla vad de är jessica skrattar åt så mycket på tvn. haha


Kanske hörs senare or to morrow / PEACE Fridow

säger som dig gabriella, borta bra men hemma bäst !

skönt att vara hemma, men så fort vi klev av planet kände jag en regndroppe i pannan, Dep!  Inte kul att komma hem till ett regnit svergies Farmor hämtade mig på flygplatsen och körde hem mig men när jag låste upp dörren så var ingen hemma, så jag ringde pappa så sa han att han kommer hem i dag istället. Fasen va gött tänkte jag så jag ringde mina kära tjejkompisar som jag har saknat till tusen ! VI satt hemma, shottade sprit som jag köpt hem från Spanien, gud vad skönt de va att träffa er !! love you

I dag vaknade jag och Jessica vid tolv tiden, har precis duschat hon skall hem om en stund och göra sig snygg , rauuuh! Sen blir de burk, mumms vad jag har längtat efter de. Men vart vi skall vara har jag ingen aning om men de löser sig de också

PEACE Ellson :)


Dag 9

Tjingeling badring allesammans !

I dag har jag & Gabriella legat på stranden från tip till tre, in smörjade i sololja låg vi och plågades av värmen, men vi gav oss inte ! Sen när vi kom hem la vi oss och sola till halv sex tiden, så nu har jag bränt mig på näsan och mellan brösten skall vi inte prata om, aj aj aj :P Har nu packar de sista och lagt fram de jag vi skall ha på i morgon på resan hem, jag vill verkligen inte hem till regniga sverige och jobbet usch!!
I kväll skall vi äta våran sista-kvällen-middag i moraira sedan blir det nog några sex on the beach & Temtation, mumma.
Nu skall jag in och göra mig i ordning, kanske slänger in ett inlägg i kväll, annars syns vi på måndag för i morgon blir de nog lite öl hemma med mina saknade vänner <3


Bye :D

god damn your beautiful

Jessica Amanda Berggren, vi har lärt känna varan på så kort tid, men ändå känns det som om vi har känt varan i en evighet, jag är så himla glad över att jag har träffat dig & saknar dig min vän
Ses hemma på Söndag <3







Dag 8

Hej där hemma !

Dagen började med att hela Familjen Ellevad & Lilla jag åkte till Moraira och marknaden hittade inte så mycket eller ah ansträngde mig inte så mycket heller utan ville bara åka och bada men hittade iallafall två tung piercingar och sololja sedan gick vi till våran favorit affär "ko-affären" som vi kallar den, där hittade jag en väska som ser ut som en sterio ni kanske har sätt folk som har sådana, himla coola faktiskt. Men inte nog med de jag och Gabriella hittade även n till affär vi tyckte mycket om, där de fanns massor utav god dricka, så vi köpte oss varsin malibou, mumma.. Efter vi gått vår lilla promenad åkte vi till havet och svalkade av oss, vi åt även lunch där. 
Men nu sitter jag här inkletad i sololja och skall nu lägga mig och steka





Have a nice day / fkel

Dag 7

Denna härliga dag blev inte så mycket solande eftersom nästan alla har bränt oss.
Satt lite framför tv, vi har nu kollat på alla 5 sällskapsresor :) himla roliga faktiskt.
Vi åt senare på kvällen en underbar middag, sedan gick jag Gabriella & Niklas ner till stranden och happy hour.
Haha, det är alltid lika roligt att sitta och kolla  på folk.
Vi tog en taxi hem vid halv 2 tiden, men jag och Gabriella ville inte riktigt sova så vi tog oss ett natt dopp och kunde inte sluta skratta, fråga inte vad de va vi skrattade åt men roligt va det iallafall. Så somnade vid halv tre tiden

Peace / Frida L:son

'





Dag 6

Dagen började med att Magnus & Marie körde ner oss till stranden där vi spenderade dagen men många skratt :)
Vi märkte inte att vi hade bränt oss för än vi kommit hem,de är ju livsfarligt. haha
Sedan kom Magnus och hämtade oss vid halv tre tiden de va raka vägen hem, duscha göra sig i ordning. Och sedan ta bilden till Benidorm, vi gick en liten promenad igenom gamla stan himla mysig stad faktiskt. Vi slog oss sedan ner på en Belgisk restaurang, de har blevit som en tradition att vi äter där varje år vi är här nere.

Men nu skall jag lägga mig och sola en stund, skriver mer i kväll, saknar er där hemma <3

Peace / L:son






Night bath

Alltid lika härligt med ett natt dopp 



RSS 2.0