röten skola!!

Usch för håltimma! Hade först en lektion på 40 min, sen skall jag sitta här i skolan i en och en halv timma för att ha svenska C som jag verkligen hatar. Och Ingen som jag brukar var med i skolan  är här heller. Jävligt dålig planering på denna skolan asså ! Skall ja skynda mig hem eftersom jag skall jobba mellan halv 5- 8. Vad man skall göra efter det har jag ingen aning om.. Får se hur kvällen slutar!
Have a nice Friday !

T som i Torsdag

Nu står klockan å halv 8, skall gå till bussen om en kvart men jag vill bara gå och lägga mig igen! Har verkligen ingen lust eller ork att sätta mig i en skolbänk och ens försöka koncentrera mig, men jag får försöka hålla ut. Det är bara i dag och i morgon kvar.
Skriver när jag är i skolan sen, skall även lämna in datorn så att dom får laga min webkamera så jag kan lägga upp bilder :)

Ta dagen som den kommer / Frida Larsson

Kör, bara kör!

God kväll/natt!
Har nu bäddat ner mig i Alexandras säng eftersom hon har lagt sig brevid Pappa Patrik, skall bli underbart att sova nu känner jag eftersom jag var uppe kl fem i morse. Men det var himla skönt att gå upp så tidigt, man hinner göra massor utav saker medans andra ligger och sover.
Har även kört bil i dag på "riktigt" jag har inte kunnat köra eftersom jag och min pappa inte är helt vänner så bilen kan jag ju glömma att jag får låna, men körde iallafall Familjen Hagstedts Volvo. Himla konstig känsla att köra själv och ingen vuxen brevid som skall sitta och kommentera vad man gör fel hela tiden :)
Ne nu stänger jag detta locket och börja samla krafter för en jätte jätte jätte tråkig skoldag i morgon.

Take care and sweet dreams !

FridaKarinElisabethLarsson

Någon som kommer i håg Brum?

Tidig morgon.

God jätte jätte tidig morgon !
klockan ringde kl 5, inte så kul kanske. Men är i allafall nu hemma hos Familjen Hagstedt, SKall snart köra Sanna & Amelia Till Borås, dem skall sen vidarre med Tåg där i från till Öland. Efter de skall jag och Alex åka och hämta hennes Körkort. Spänande ! Sen efter det så skall jag åka och jobba i ca 5 timmar.

Take care / LilleFrida


Det är ingen vanlig dag :D

Äntligen, Äntligen och ännu mera äntligen !
Körkortet är avklarat och de känns så sjukt skönt att inte behöva tänka på det något mer, utan bara sätta sig i en bil och bara köra, när, vart och hur man vill :D Brum Bum. Ne nu skall jag ut och köra en sväng.
Se upp å vägarna :)

26 Januari

Gode Morgon!
Klockan ringde sju i morse, då var det bara att hoppa upp ur sängen och springa in i duschen, för det va sjukt kallt! Skall hem till Fam Hagstedt om en halv timma och hämta en sjal och locka till mitt hår lite, eftersom vi har skolfoto i dag. Kanske ni undrar varför vi har det så sent, jo så här var det att vi var ute på praktik i början av höst terminen och då "kunde" inte dom plocka in oss för det skulle bli så rörigt. Så vi har nu tjatat till oss att vi skall få göra varsit enskilt foto i allafall. Kul kul...
Kom just på att jag har match i kväll, vet inte om jag riktigt känner för det. Eftersom vi skall ut till Öckerö och spela kl 20:00, så vi är väl inte hemma förens 23:00 - 24:00 tiden kanske.
Ne nu skall jag försöka göra mig i ordning så jag ser hyfsad ut på kortet.

Home

Äntligen hemma!
Har precis tryck i mig två rostade mackor med KAVIAR på ? fick för mig att jag gillar kaviar eftersom jag smakade på lillebrors, men fasen så gott va det inte. Och eftersmaken är ju inte det godaste...
Skall nog gå hem till Familjen Hagstedt om en stund. Orkar inte vara hemma eftersom Lillebror har tagit mitt rum med 6 kompisar, undra hur det kommer se ut där uppe sen =) Nu skall jag läsa lite teori.
Take Care / Fridolf!

Önske tänker!

God morgon God mogon!
Sitter nu här i skolan och lägger in bilder i våran Yearbook som vi får när vi tagit studenten:) Gamla bilder från 1:an 2: an. haha så man har sätt ut ! Jag Och Sarah sitter just nu och bråkar om vem som skall få Joel Kinneman, Men jag tror jag vinner eftersom jag är äldre. =) Mummsig kille!
Me and Jess i 1:an
Me and Jess i 1:an again
haha :D
Ge mig :D

Söndagsångest

God Eftermiddag!
Har precis spelat match, vi vann med 9-2 sjukt gött! spelade back i dag :O men det gick faktiskt hyfsat bra eftersom jag gjorde två mål. Nu skall jag hoppa in i duschen för vi skall åka till farmor och äta middag. Sen blir det väl att plugga som jag har sagt att jag skall göra i två veckor, men det kommer ju alltid något i vägen..Har verkligen inte någon lust till någonting just nu. Kan det bara bli Fredag ?! Eller 27 maj...!
Take care / Frida

hej hej

Sitter nu i Alexandras säng, mätt som en jag vet inte vad :) Skall ner till Emelie nu och se vad hon håller på med. Sedan skall vi nog dra ut en sväng :) Puss och kram!

Här kommer en fålig bild på naglarna, dom är mycket finare i dags ljus ;)

Puss och hej!



Se där ja, Fredag !

God eftermiddag !
Har precis beställt mig en kebab pizza, men är faktiskt inte så sugen.. haha. I går var en himla trevlig kväll, goa människor och många skratt ! I kväll vet jag faktiskt inte vad som händer skall vara med Emelie Och Alexandra, vad vi hittar på vet vi inte än. Har även gjort naglar i dag, skall lägga upp en bild senare om jag får låna alex data och ta kort på dem. Skall även lägga upp några bilder från går dagen.
Take care !

Lite smått sjuk :(

God morgon !
Sicken jävla skit natt, har legat och snorat, huvudet har dunkat och så har jag vridit och vänt mig hela natten.
Och varje gång jag är sjuk så drömmer jag madrömmar usch och fy. Så nu när jag vaknade var jag sjukt trött, snoozade i 40 minuter så har igentligen lite bråttom nu ;D haha. Men men Vi hörs i skolan sedan
Puss & Kram

Sweet

Nu har jag äntligen lag mig i sängen, ny duschad. Har även gjort Halva religons läxan, det är lite iallafall. Har två läxor till som jag borde göra men jag orkar verkligen inte. Jag har nog gått för länge i skolan så jag har fått nog av att plugga, jag kan redan allt som behövs att veta när man är 18 år!
men i morgon blir det att :
* Gå till skolan, göra de bästa av situationen
* Efter skolan åka med JessicafFör hon skall göra naglar
* Sen hem göra sig i ordning
Sen träffa Alex och Martina efter som våran kära Jacob fyller 20 år, Så han skall ha någon slags Födelse/avskeds fest på PC. Så det skall bli trevligt. han åker nämligen till Asien i tre månade och skall resa runt där. Kommer säkert bli en otrolig upplevelse !
Men nu skall jag säga god natt, Sov så gott !


Thailand <3

20 Januari

God morgon!
Vaknade runt 12 tiden i dag, himla skönt att få sova ut. Alexandra har sovit hos mig i natt, men märkte inte när hon gick i morse, haha skulle säga något till henne i morse men icke där låg ingen Alexandra :)
Har precis städat klart nedervåningen, vikt tvätten och duschat. Nu skall jag fixa ordning i mitt rum och sedan plugga om jag nu kommer göra de :(

White trash beautiful

ta vara på det du har

hELLO!
Sitter nu hemma framför tv, tv4 och handboll är på slagen på tv men kollar bara ibland. Kan klockan bli 22:00 på PH kan börja?!
Väntar på att Alexandra skall komma hit, hon sitter nog just nu på bergakungen och kollar Avatar med Ewelina :) Skall bli spännande och se om den var bra eller inte... I morgon är jag faktiskt ledig, skall bli underbart. Men har en massa som skall göras. Städa nedervåningen, ta tvätten, "plugga" som jag ändå inte kommer att göra. Usch jag är så fruktansvärt trött på min äckliga skola om jag får utrycka mig så. Ne det är så sjukt skönt att det bara är 4 månader kvar. Men fasen för att vara i den skolan i fyra månader till. Vill inte ens tänka tanken ! och om jag hinner skall jag träna som jag har saknat som tusan, men har haft så mycket nu de sista så jag har fått hoppa över träningen. Icke bra alls !
Peace / Frida Larsson

E de du Jayem ?


Visste du att...

Visste du att...?
...en jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka!

bra start på dagen

God brunch !
Sitter nu i skolan på nån lektion som jag inte vet vad den heter ? Dagen har börjat bra i dag i allafall, har haft två lektioner och jag har gjort alla uppgifter som skulle göras. Inte ofta jag gör det... Proud! slutar 16:10 i dag, not nice at all! Skall träffa min gosiga Alexandra i kväll efter hon har varit på avatar med Ewe. Som blir vid nio - tio tiden kanske. Det var det de...
PEACE / Frida

mycket på en och samma gång

Hellå!
Har inte haft lust att blogga eftersom min bärbara dator har legat hos Jessica hela helgen...HAr haft en trevlig helg med goa folk och mycket skratt!...Men nu så ligger jag hemma hos Jessica och har sjukt ont i magen, för det är så himla mycket jag måsta ta tag i innan veckan är slut.
*100 poängs projektet
*Svenska novell
*Religions inlämning
Och det är inga små arbeten heller, usch orkar verkligen inte med skolan mer !!! Den gör mig galen.. Jaja sen har jag även Teoriprovet som jag fan aldrig klarar jag vet inte vad det är med mig, hur jävla svårt skall det vara. Jag har fått någon slags spärr eller någonting, för när jag väl sätter mig framför den datorn så får jag black-out, tänker på en massa andra saker och läser inte igenom frågorna ordentligt. Så nu skall jag vänta någon vecka innan jag går till vägverket igen..
Så nu när jag vaknar i morgon skall jag börja mitt nya liv, börja med vissa vanor och sluta med vissa dåliga vanor!
Hoppas vännerna stöttar mig (A)

sweet dreams 

Fredag`?

Tjo och tjim kalas trim!
i dag har jag varit i stan med Jessica, kollade runt lite, tog en fika. Åkte till Mölnlycke och hälsade på Kerstin (mamma) vi passade även lille Ida ! världens sötaste unge. Jessica åkte hem då mötte jag upp Alexandra i stan. köpte en skjorta, jeans leggin & en handväska. ( orkar inte lägga upp de just nu )
nu så sitter jag och taggar inte för en kväll som jag inte vet hur den kommer börja eller sluta, humm.. hur skall detta gå :P Yeah yeah, skall ta och kontakta min Fru Alexandra nu:)
ta det nu lungt i kväll gott folk!!

Ta det nu lugnt i kväll, gör inget jag skulla ha gjort!

Peace / Frida

är ni nere så skall ni lyssna på denna och tagga till för det är ju fasen FREDAG !


plugg plugg & ännu mera plugg

Sitter nu här med Alexandra dricker varsin cola och smuttar på lite mjölk choklad. 
Är så fruktansvärt nervös inför i morgon, har pluggat nästan hela dagen i dag. Men kan inte läsa för mycket för så blir det helt snurrigt i huvudet...usch!!! I morgon blir det skola för första gången 2010, ser verkligen inte fram emot att sitta i ett svettigt klassrum. Yeah yeah, skall fortsätta läsa lite nu, för i morgon kl 3 gäller de!!!!!!!!
Pusssar & Kramar
/Fridolf



Snowboarding

Helojsan ! 
Ligger och kollar lite Snowborad filmer på Youtube, så jäkla svårt skall det väl inte ta och vara eller?!
Kanske skall åka till Sälen vecka 7, och jag vill kunna åka Snowboard. Det är så jäkla snyggt..
Men nu så hittade jag en video på mig själv :$...
check it out :D *haha*

dit eller dit ?

Ingen rolig dag Alex, jag tror på dig du kommer lyckas nästa gång. Dont give UP! 
Just nu har jag besluts ångest, skall jag träna eller skall jag inte träna ? Känner verkligen inte för att gå ut och sätta med på en äcklig buss...Burr! Får se vad lockar mest =D
HAr läst så mycket så jag har ont i huvudet. Nu de sista så förstod jag inte vad jag läste, kanske skall ta en paus och åka och träna iallafall...humm... :S 
PEACE / FridaFridaFrida

Håller tummarna i dag

Hello!
Jag har inte orkat skriva eftersom jag har varit i Säffle Sön, Mån & Tis. Grattis till Elin som fick sitt körkort ! Stolt över dig...I dag är jag ledig från skolan...gött!
Skall snart åka med Alexandra och hennes Mamma Susanna till Borås eftersom hon har uppkörning kl 1, hoppas, hoppas hoppas!!!! Sen blir det plugga för mig hela dagen.. inte kul alls, men de måste ju göras. 
Hör av mig när jag kommer hem sedan.
Massa kramar / Frida Karin Elisabeth Larsson

sweet 90's



Sitter nu hemma och i Lillebrors rum, och lyssnar på lite musik. Väntar på att maten skall bli klar, vad det nu blir. När jag väl tryck i mig de vill jag hem till familjen Hagstedt igen. Vara med mina två änglar<3 älskar er !

Hörs väl i morgon everybody
//Love from F.larsson


AHHHHH!!!!!!!!!!!

FAN FAN FAN!!!

Jag hatar mitt liv just nu, jag trodde de skulle gå mot bättrings vägar, men icke sa nicke. Att jag aldrig kan ha turen med mig.
Har precis skrivit teoriprovet som jag inte klara. Är så jävla less på mig själv. Men men tackar för att jag har dem som stöttar mig. Bara att ta nya  tag och fokucera på Uppkörningen som jag har på Tisdag , hoppas, hoppas, hoppas jag klarar de ! I dag vet jag inte om jag känner för någonting, vill bara göra något så jag glömmer allt! typ alokohol brukar ju hjälpa ? Eller ?

PEACE AND LOVE TO YOU!

//Frida

Show must go on

God morgon God morgon!
I natt så sov Emelie & Alex hos mig, mysiga tjejer de där ;)
 Så här ser min dag ut i dag:
Nu har jag i allafall precis duschat, i fall ni ville veta. Skall till Läkarn om en timme ungefär, kolla vad det är jag är allergisk mot, sedan blir det att kolla ett jobb, hoppas, hoppas, hoppas ! ...
Kl: 13:15 Skall jag och Emelie köra in hennes syster , för hon skall på bio. I hope you have fun <3
Så skall jag en snabbis in på Banken, hoppas jag hinner springa in på nån smink affär också. Lite senare i kväll, skall jag dra mig samman men Alex, så MÅSTE vi plugga teori heeeeeela kvällen. :(

Så där ja, jag hör av mig om de blir lite ändringar på denna lille beskrivningen.
Pussar & Kramar / Fridolf

Nervvrak!

God kvällsen !
Vet inte riktigt vad jag skall skriva, för det jag har gjort dessa dagarna på detta året har inte varit så speciellt roliga. Så jag kan ju berätta att jag är sjukt nervös, för jag har Teori prov på Fredag, sen så åker jag, Alex och Martina upp till Säffle på Söndag och har Uppkörning på Tisdag :O
Men nu vill jag bara vara hemma äta en massa chips, dricka 2 liter cola för mig själv och kolla massa Paradis hotel avsnitt som jag missat. Men får se vad Emelie & Alexandra Tycker om det :)

Saker jag måste/ska göra !
7/1 - Läkarn
7/1- Söka jobb
8/1 Teoriprov
12/1 - Uppkörning
14/1 - Skolan börjar
22/1- Världens inlämning!
3/2 - Jessica 18 år
4/1 - Jag 19 bast :)
sen här någonstans vill jag resa :D


slänger in en liten sommar bild nu när det är så kallt :)

Visste du att...

Visste du att?....
...fjärilar smakar med fötterna

Söndags deg!

Denna kvällen spenderade jag med Alexandra och Emelie. Hyrde en film med jonnhy Depp, I'm in love!
En sån sexig Man växer fan inte på träd !... nu blir det sova och ladda inför i morgon. Eftersom jag först skall på nån smink grej som jag fick av mina bröder i julklapp, Sen förflyttar vi oss till Töreboda och gör de osäkert!
Yeah yeah Good night!

Första Söndagen år 2010

Sitter nu hemma hos Familjen Hagstedt, tjejerna städar förfullt och jag sitter här i alex rum och bara latar mig.
Kollade in på Alex blogg och såg några bilder som jag inte kom ihåg. haha
I dag blir der nog att bara ta det lungt, försöka göra dagen till de bästa.


Massa kramar/ a disappointed Frida



Kram goa :)


Alex, alltid lite sexig !

Den andra Januari tjugohundratio !

God morgon, Ja hur har de två första dagarna på året varit ?
För mig har jag spenderat dessa två dagarna framför tvn, men de skall de bli ändringar på. För i kväll skall jag tamefasen hitta på något. Någon som är på ?
Men nu skall jag i allafall lägga mig i ett bad, sedan skall jag ringa mina kära vänner och se om dem är vakna
God fortsättning / Frida Karin Elisabeth Larsson

2 0 1 0

Jag vill välkomna tjugohundatio!
Igår hade jag en himla trevlig kväll, med goa skratt och underbara människor.
Tack Alexandra för den fina middagen du serverade oss! Tusen tack <3
Orkar inte skriva mer, nu blir det sängen och en massa cola..Yummie!
Gott nytt år på er allesammans !

RSS 2.0