Sista dagen i November

det kommer dagar då jag saknar dig så otroligt jävla mycket.

det kommer dagar då jag bara äcklas av dig .
det kommer dagar då jag tror att du är den enda som förstår mig.
det kommer dagar då jag inte förstår mig på dig.
det kommer dagar då jag blir besviken för att du inte är här.
det kommer dagar då jag inte fattar vad jag såg i dig.
det kommer dagar då jag tänker på dig varje sekund.
det kommer dagar då jag inte saknar dig på något sätt.
det kommer dagar då jag bara vill höra av mig till dig.
det kommer dagar då jag bara vill glömma dig.

idag är en sån dag.

Höst depp !

Sorry för att jag inte har skrivit på länge men bloggen ser tråkig ut, skolan är seg, vänner mår dåligt, kärleken skiter sig osv, osv...
Men skall se om Alex eller Jessica kan hjälpa mig att piffa till bloggen nu i höstyran? :)
I morgon är den typ nån Idrottsdag i skolan, vill igentilgen inte gå men pallar inte bara sitta hemma och inte göra någonting.
Bye and sweet dreams


Sista natten i Säffle :'(

God natt !

I dag har det varit en riktigt seg dag, jag, Sandra, Alexandra, Elin & Martina har bara flumat hela dagen. Skrattat åt ingenting och bara haft det allmänt roligt. Nu när vi kommit varann så himla nära vill man inte åka här i från. Kommer verkligen sakna alla, men som tur är fin ju facebook (A) Där kan vi ju i allafall hålla kontakten. I mon skall vi även köra halkan som kommer bli sjukt roligt. Jag skriver mer i morgon och säger hur det har gått.

Puss & God natt / Frida


En Tisdag i Säffle

Tjilevippen!

jag har precis åkt när Alex körde, hon kör ju fasen kanon bra. Så hon har "prov" uppkörning i morgon. Det kommer gå kanon, de känner jag på mig!! Själv skall jag köra kvart i fyra. Får hur den färden kommer att gå :D
I morse så bolkade även jag och Alex teoriprovet och Uppkörningen, men vi säger inte när...hihih. Längtar som bara den.

men nu skall vi palla oss till "ditt mat ställe" som det heter och köpa oss varsin sallad, kostar bara 35 kr som hittat ju ;)

Puss och hej !

God morgon !

Tjo hej allesamans!
Har precis vaknat och teorin börjar om 20 min. Vaknade av att en person klarade uppkörningen och en klarade teorin. ojoj nu kom de två till som klarade uppkörningen :) Nu blir man verkligen skit pepp på att klara detta !
nu väntar vi bara påtimmy som har uppkörning kl 3, Jacob & Viktorhar köpt balonger som det s tår Timmy på som dem skall blåsa upp när han kommer hit :D
Ne nu måste jag upp ur sängen. Hörs sen

PUSS

ett snabbt inlägg



God middag !

Sitter nu på Alex data och kollat lady gagas video, så jävla bra asså !
Ne nu måste jag springa till teorin.

PUSSSS

Night time

Nu skall jag ta och lägga mig :) Är ju ganska bakis i dag, det blev en ganska lång kväll i går, så de skall bli sjukt skönt att gosa ner i sängen ! Ni måste ju bara lyssna på Lady gagas nya låt om ni kanske inte redan har hört den? Men det är låten som spelas mest på min mobil just nu ! Jag säger bara, jag & alex på dans golvet när den spelas. Ja då kan det gå het till ;)

Natti natti på er <3

Paradis hotel !

Nu har vi slagit oss ner i soffan och skall kolla Paradishotel. Det har kommit fyra nya hit nu, en norsk tjej som man knappt fattar vad hon säger ;) Harväven kommit en tant på 60 bast, haha sn har vi även en snygging kille på 23 bast.. mumma !

Jag ser verkligen fram emot denna veckan, nya människor och sen halkan på Torsdag :)

hörs senare eller i morgon PUSS

Mot Värmland!

Tjo och tjim! Sitter nu i bilen på G till Värmland & Säffle. Har haft en sjukt rolig helg som jag har spenderat med Alexandra och många andra :) Träffat nya och gamla vänner..som jag inte träffat på säkert sex år :D
Skall bli så jäkla kul med en till vecka i Säffle, kommer inte vilja åka hem på Fredag!
Bloggar mer sedan när vi kommit fram eftersom både Alex och Martina har med sig trådlöst (Y)
Puss och kram

Lördag!

Hej på er !

Har inte kunnat blogga eftersom mitt trådlösainternet inte ville funka i säffle :(
Men skall fixa det tills vi åker i morgon:) Har verkligen haft en toppen vecka, träffat en massa roliga människor. Jag & Alexandra skall faktiskt på någon fest med två killar vi träffat där uppe. Viktor och Jacob :)

Körningen & teorin går toppen, nu sista veckan lär de bli en massa massa körning, eftersom vi har halkan på Torsdag. Den skall bli såååå roligt! Men vi lär inte få Teori & uppkörning för äns efter jul.. lite tråkigt med vad skall man göra ?!

I går vad jag, Alex, Emelie, Reine & Ids ute och härjade på stan. Först drog vi till queen där Sebbe & Jonathan kom :) vid 11 tiden pallade i oss till trädgån, där va de rejält röj, träffade så sjuk mycket folk som jag inte sätt sedan jag gick i 5:an. :)
Vill bara tacka för en lyckad kväll. Nu är det nya tag som gäller <3

här kommer lte bilder från Säffle & där vi bor :D





den rondellen har man kört i ett antal gånger ;)



används sällan  ;)



bäst :D


Kram på er !

On our way !

Tjeeena !

Nu sitter vi i bilden påväg upp till Säffle där vi skall vara bosätta i två hela veckoer :P
Så nu skall vi sitta här i bilden i ca 4 timmar, och om någon timme skall vi byta chafför så att Alexanda skall köra ! De skall bli roligt :)

http://martinareinertsen.blogg.se/ (martinas blogg )
http://alexi.blogg.se/ ( Alexandras blogg )

Här kan du följa oss hur vi har det där uppe :)

Många hej från oss här bak i bilen :D

Nu drar vi !!

God morgon !

I natt jag har sovit sjuk gott, men hade massa konstiga drömmar som inte går att förklara:P
Vaknade av att pappa kom in i rummet och sa att han hade gjort frukost. Och när jag kom upp till köket hade han tänt ljus och dukat jätte fint. tack Pappsen.

Men skall nog packa ner det sista nu för snart kommer halva Familjen Hagstedt och hämtar mig och Martina. Skall bli så kul att Alex skall köra upp, så får vi se hur detta kommer gå. :) <3

Slänger in ett inlägg påvägen upp..


/ Love Frida Karin Elisabeth Larsson

Härryda kommun (N)

Hej!
I dag har det varit en hemma kväll för min del, har nämligen lyckats bli sjuk. Kanske inte bästa tillfället att bli de på eftersom vi åker i morgon :) Det skall bli så himla skönt att komma här i från, det hat varit så himla mycket nu på sistonde.
Så nu har jag precis packat klart, blev inte någon stor resväska eftersom man bara kommer gå runt i mjukis kläder.. mumma :D
Pappa kom in i rummet för en stund sedan och har köpt trådlöst internet så jag kan blogga när jag är där uppe, tack pappa du är bäst !
Slänger in ett inlägg när jag vaknat. 
Puss & Love / Frida Larsson

De behövs två för att dansa<3

Hellow!

Nu blir det lägg dax för min del, skall upp tidigt i morgon :( Skall även gosa med min jessica, blir nog att vi pratar hela natten. älskar dig <3

Här har ni en kille med stil !


Vill bara säga att jag saknar Enamm Mamma söker & Helena !


God kväll !

god kväll...

Sorry för usel uppdatering, men har inte haft något att skriva om...Somnat tidigt och upp tidigt!

Men nu är jag hemma hos Jessica, dunkar lite julmusik och bara ha de allmänt kul :)
Vi har bakat ca 100 bullar idag jag,Sara & jessica. Som vi skall bjuda alla på Maxi, eftersom det är våran sista dag !!!!!!!

i morgon skall jag vara med Amanda Mbuyamba, eftersom det är Fredagen den 13onde så får vi väl se vad som kommer inträffa. Jag känner på mig att någon illa kommer hända. Igentligen skall man bara ligga hemma i sängen. Så man är säker på att det inte händer något...jajaja skit samma


Nu skall jag hjälpa jessica & packa...

Hörs ...kyss

free fallin




Sitter här nu och har milljoner tankar i huvudet, har saker som jag måste göra, saker jag vill säga men vågar inte, saker jag vill göra men kan inte...Folk som mår dåligt, folk som inte pratar med mig & folk som inte förstår mig. I just wanna leave this world for a while.


du !

If you get a chance, take it. If it changes your life then let it. Nobody said it would be easy, they just promised it would be worth it.

So forget about the people from your past because there is a reason they didnt make it to your future.
So take too many pictures, laugh too much and love like youve never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness youll never get back.

Life is too short to be anything but happy






En liten bit av en text jag tog från http://jellevad.blogg.se/


Farsdag

God kväll!!

Har precis tryckt i mig en massa mat, så är ju ganska mätt kan man ju lugnt säga. Alla syskonen har även varit här, himla mysigt faktiskt. Är så sjukt trött och har ap om i svanskotan efter min snygga halkning jag gjorde i dag på matchen. Men fan va gött Tjejer att vi vann ! Leder serigen och grejer.

Nu skall jag sätta mig med lillebror och resten av familjen och kolla sista avsnittet av Ensam Mamma Söker. ! FAN vill inte att de skall ta slut. Vad skall man nu se fram emot på Söndagar ? Men kom ju på att Paradise Hotel börjar ju nästa Söndag !! weeii De skall bli nice

Ne nu måste jag sticka. Hare gött haj

LillAuie är Cool, typ!




ursäkta bilden (A)


Lördags kväll

Vi har nu slagit oss till ro, jag har flötat ut mig i soffan och Jessica har paxat sängen. På tvn går körslaget...inte bra någonstans !
Blir nog inte så mycket mer i dag, jag gosar mig nog ner brevid henne snart. För i morgon är det en viktig match !!! Och vi skaaaa vinna ! 
Hörs mer i morgon// Sweet dreams 
h.f

Liten Frida

Haha, blev precis taggad på facebook av syrran. Vilken jävla bild :)
Kommer verkligen i håg vad jag älskade den tröjan...*ler*


Ser verkligen fram emot denna Lördagen

Hejsan på er !

Har precis slagit mig ner vid datorn efter att ha sovit hos gosse Sonja.
Blev en ganska lugn kväll i går faktiskt, vi satt några härliga personer I Sonjas "lille" stuga och drack lite smått. Men blev inte så mycket för min del utan kröp ner i sängen och somna (A) Men vi hade härliga diskutioner i alla fall !

Idag kommer Jessica Ellevad hit och hon skall sova här !<3 De blir nog en bastu och bad kväll för oss. Bara gotta oss, kanske baka någon mummsigt. Jaja får se, kommer nog blogga ganska mycket i dag.

Hörs senare när hon har kommit // Frida Karin Elisabeth Larsson


H


Miami glow


Äntligen !!! Äntligen har den kommit ut i butik igen. Men självklart har man inga pengar..får vänta till jul.humm. bara två månader kvar. Så ni får ursäkta om jag luktar illa :)*ler*


Jul Musik

Hej alla glada !!

nu sitter jag på Spotyfi och lyssnar på massa go julmusik. Julmusik är nog den bästa musiken faktiskt, de är nog för att man lyssnar på de ca 1 månad varje år då blir de liksom inte så ut tjatat... :)

I morgon är de FREDAG, herre min gud va fort veckorna går, har bara en vecka kvar på praktiken sne är de back to school. Skall bli skönt och träffa mina härliga klasskamrater..<3

I mon  blir det leka med Sofia & Amanda, vi får se vad vi hitt på. Kul har jag bestämmt mig för att jag skall ha iallafall.



Ha en forsatt trevlig Torsdag så hörs vi i morgon i hope. Love to you <3

Ett minne



När jag lyssnar på denna så tänker jag på Danmark, sjuk bra. Men nu har dom självklart gjort om den till Engelska, men fasen de funkar inte så. Den är ju verkligen sjukt kass. Här har ni båda låtarna :) have fun


Foam

Köpenhamn


Klukarn

En sjuk rolig resa men sjuk mycket Alkohol :)

Hej vinter!

Tjilevippen...

Ja ni då har första snön lagt sig, eller ah kanske inte lagt sig men ändå :)... Vet inte om jah tycker om de eller inte faktiskt Okey det är fint med snö men då fasen sakll de vara snö, jamen typ 1m eller något!!! Men får väl se om de kanske kommer senare  det är ju ändå bara i början av November..burr

Ja då var det Torsdag och jag är rastlös, måste verkligen MÅSTE läsa teori men jag känner verkligen inte för de för jag känner så här, om jag nu börjar läsa så kommer jag bara sitta och täkna på något annat och då får jag inte in de som står i boken. :( Nån som kanske har något bra tips på hur jag kan göra ?!

Vill hitta på något mysigt i dag, aja får se hur denna Tordagen slutar.

Puss och hej på er <3


när jag fyllde 18 :)

Jessica Amanda Berggren

I morgon skall jag sova hos min gosiga ängel :) längtar....<3


vecka 45

Ne vecka och tillbaks till praktiken, kan ju säga att jag inte varå så himla taggad när jag skulle gå upp. Men men bara två veckort kvar.

Höstlovet blev ju inte riktigt som jag tänkt mig, gjorde inte något speciellt drack mest vin..hum.. inte bra !
Men har i allafall fått umgås med mina fantasktiska vänner.

I dag blir de en hård träning kan jag tänka mig eftersom vi har en otroligt viktig match på Söndag mot Kungälv.
Hörs i kväll...puss



Maskeraden :)



lite love

Det handlar om att prata sönder nätter,

om att sätta på en film om och om igen

för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.

Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.

Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.

Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,

bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.

Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,

om att viska du är vacker tusen gånger varje natt

och mena det lika mycket varje gång.

Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen

och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn

och aldrig vilja hitta vägen ut,







RSS 2.0