forever young

orkar inte mer, allt kommer ju på en och samma gång!!!
Vänner som tjafsar, studenten är snart här, måste söka jobb, massa jävla idiot plugg, alla bara tjötar.. bara en sån sak som att jag har köpt ett par nya skor och kan inte bestämma mig om jag vill ha dem eller inte. Blir ju fan irriterad på allt just nu... Jag skall väl vara glad vi de här laget ? eller fan jag går ut skolan om 1 månad.. Men men jag får göra något åt detta nu,
Hej

At Dogges place

Tjena!!

Sitter nu hos Kusin vitamin, Jag och jessica har städat hans lägenhet..  Himla fin nu serrö!
Väntar på att Sara skall komma hit, sedan skall Jessica köra hem mig, som om vi inte har åkt fööör mycket bil nu. Men ne de kan inte bli för mycket haha. Sen i kväll får ja se vad jag hittar på. Fröken Larsson skall nog hitta på något =)

Take care !


Freaky Tisdag!

Hejsan Allesammans!

Har sovit hos Jessica i natt, så ligger du och väntar på att hon skall vakna!
I går hade vi en toppen jag jag, Jessica & Sara. Vi åkte bil i typ 10 timmar, haha! Ne men vi var ju typ över allt, hamnade även på Allum där jag fick köpt ett par student skor, en rosa klänning och en ring. Som jag skall jag på mig på Fredag i think :) I dag vet jag inte vad jag skall hitta på, funderar på att gymma sen... måste sätta i går nu serrö .
Slänger upp bilder på kläderna senare. Puss

Slappis Måndag

God morgon säger jag!  Jag har inte velat blogga i helgen utan har hållit mig borta från datorn.. Har spenderat helgen med Julia Lindhage, en riktig buse !!
Jag är hemma från skolan i dag för det är slapp vecka denna veckan ... Vi skall jobba md saker som vi ligger efter i, men som tur är så ligger jag ju så bra till.
Nu väntar jag på att Jessica Ellevad skall komma, får se vad vi hittar på.  Puss & Hej !
Innebandy avslutningen i går :)

Pose for me

God afton? eller ah..
Har precis lagt mig till rätta i sängen, men är inte riktigt så trött som jag vill vara. Hade iallafall en rolig träning i dag med många goa skratt.. Fick även träffa min kära Isabelle Roempke, vi hade en massa att prata om :) Skall leka med henne i morgon. It's gona be fun ! Jag har faktiskt Shoppat i dag föresten, de var faktiskt ett tag sedan. Men det blev ett par strumpebyxor denna gången.
Fina va ? :)
Ne nu har jag ingen fantasi kvar, så nu säger Fröken Larsson God natt

Onsdag & träning

New Kids On The Block "Click Click Click"

Serani - No Games

Sitter nu i telefon med Jessica, snackar bara en massa skit...Väntar på att Issa skall komma hit så skall vi åka till träningen. Taggad till 100 !!
Njut av den härliga musiken!
Pussen

heartbeat

God kväll.
Sicken hemma dag det har varit i dag, städat hela hustet, pysslat om mig själv & Planerat lite till studenten och balen.. Nu är det så nära så att jag nästan inte kan tro att det är sant efter 12 år i skolan så har jag ca 1 månad kvar! Ah det kan inte bli så mycket bättre...
I morgon är jag ledig som vanlig, skall åka till sanna och fixa naglarna, efter de skall jag möta upp Kerstin så får väl se vad vi hittar på.
Men nu skall nog Fröken Larsson försöka sova.
Sweet Dreams

20 April

Grattis bästis! du är grym..<3
Ännu en lång skoldag...Skall nu gå och käka chili con carne eller vad det nu heter.
Hörs senare..

PEACE


Härlig Måndag !

Selena Gomez  The Scene - Naturally

Tjena Tjena! Startade dagen på gymmet, himla skönt. Sitter nu i skolan och skrattar år Sarah & Jessica.
Tog bilen till skolan i dag...sjukt skönt, skall hem och se om någon vill följa med och kolla på Herranas kval i Innebandy.
Ha en forsatt trevlig dag !

Yey

"Vita non est vivere sed valere vita est" - Att leva är mer än att bara hålla sig vid liv





Lövet Torsdag

Äntligen FREDAG! Igår hade vi underbar dag i går med mycket aktivitet! Var faktiskt lite busig i går... Gick inte till skolan, var liiite för trött. Så jag vaknade vid 11 och la mig i solen en stund. Sedan ringde hampus och sa att de skulle spelas fotboll på Heden så jag tog med mina tjejer och åkte dit. Soligt men lite blåsigt men med lite filta så gick det utmärkt! Inte nog med de, när vi väl kom hem till vårat kära Hindås blev det lite basket och longboardåkning med Hindås boysen! Tack  alla goda och glada för en trevlig Torsdag!
Gosig rompa
Grattis Lövet Onsdag till vinsten
Stek i solen!
Here i come

You are so far away from me

Hej alla vårglada människor!
Har varken haft lust eller tid att blogga nu för tiden.. Men nu fick jag tummen ur och logga in här.
Nu dessa varma och härliga dagar, har jag varit ute och tagit vara på tiden, åkt lite longboard m.m. I dag blir det första träningen efter lite uppehåll. Tummen upp...Hoppas ni får en toppen dag!











Underbara vår dagar!

technologic

Efter ett härligt lov, fast har mest varit sjuk eller liknande. Så har denna skoldagen varit görra tråkig! Mötte även upp Hampus efter skolan och tog en kaffe i solen! Nu försöker jag få tag Isabelle som inte vill svara. Vill gärna ut och åka lite bräda. Wihooo!
Grattis lille Ida som fyller 2 år i dag !!!

purple head

Färgade Alexandras utväxt i går som behövdes. så hon blir fin nu till påsk. Så fick jag själv för mig att jag skulle färga håret som jag har lovat mig själv att inte göra!! men men dum om  jag är tog jag en lila färg, så jag är lila i utväxten och brun i resten av håret, inte bra, är man så dum så får man skylla sig själv.

Lååång Fredag!

Ja då var det påsk, som vissa kanske vet så är jag inte så mycket för påsk.. I dag vet jag faktiskt inte vad jag skall hitta på, håller på att friska till, men inte fullt frisk än :( Skall i allafall tvätta, det är de som står på listan i dag. Måste i för sig kanske åka till Allum och köpa en present till Julia som fyller 18 och skall ha Party i morgon..

1 April

Usch och fy för magsjuka!! Började må illa i går natt, så sen 6 i går morse till 6 på kvällen , sprang jag på toan 24/7 så nu är det tomt i magen, jag får inte i mig något än men hoppas att jag kan få i mig lite lakris sedan som jag är så sjukt sugen på !
Just nu väntar jag på att pappa skall komma hem så jag kan låna bilen, skall nämligen ta med mig Alex till Landvetter så vi får köpa hår färg, men säger inte vad det blir för något utan de får ni se sedan :)
Se ya !

RSS 2.0