30 Mars

Jay sean - Do you remember
min nya favorit, vet inte om den är ny eller gammal. Men bra är den i allafall.
Orkar inte blogga mer i dag...
God natt & sov gott

Läkarn

God förmiddag!
nu har jag fått tid hos läkarn som är kl 2, så skall ner till Mammas salong, så skall vi gå och äta lunch på kulturhuset. Efter läkarbesöket blir det troligen gymmet med Alexandra ! Undra vad man skall hitta på i kväll eftersom att vi har uppehåll i innebandyn.
Alexandra ringde nu och sa att vi skulle träna i kväll, skönt! Slipper jag stressa.. Nu drar jag hörs i kväll !
I want you here now!

Måndag

Måndags ångest! Sitter just nu och väntar på att läkarn skall ringa så jag kan få en tid och kolla mitt jobbiga kli, en blir det skolan om jag hinner ? =) Men denna veckan har jag så sjukt mycket att göra i skolan så jag funderar på att vara uppe dygnet runt hela veckan. Usch usch usch !!! Blir nog gymmet i kväll efter en tjockis helg.       

Lördag 27 Mars

Grattis Paulie på 17 års dagen! Sitter nu hemma hos Julia, skall gå hem till Mamma nu, och förfesta lite. Sen skall vi hem till pauline och fira henne.

Kanske hörs senare, ha en trevlig Lördag allesammans!


jag har ont i höbet!

Nu sitter jag här i skolan, och skall snacka med rektorn snart om hur kasst mitt projekt arbete var!
plus att jag har världens huvudvärk!!! vill bara hem. Skall direkt hem till Mamma och låna hennes bil, köra in henne och Anna till stan. Skall även hämta dem i natt någongång =)
Ungefär så här känner jag mig just nu..

Fredag Fredag Fredag!

Gode morgon Gode morgon!
Vilken härlig start på dagen! Skönt morgon på gymmet med Alexi sedan en härlig frukost! Nu så sitter jag på Mammas salong och väntar på att klockan skall bli tio så jag får ta bussen till skolan. Hörde nu på nyheterna att det skall bli 10-15 grader i dag. Weiii det börjar gå mot de bättre...
Jag vill till Thailand <3

gymmet!

Nu så är klockan ställd på 05:00, eftersom tåget går 06:05. Eftersom jag och Alex skall till gymmet och gymma tidigt, skall bli hur skönt som helst. Och klockan halv åtta bjuder dom även på frukost på gymmet, grymt ju!
Men nu skall jag faktiskt sova, för jag är sjukt trött.. haha klockan är bara åtta, men kanske finns något trevligt på tv.
Sweet dreams

Sunny thursday!

zZzzZZz....God morgon, i dag är jag verkligen jätte trött. Men blev himla glad i morse när man såg att solen ar påväg upp, tittade även på nyheterna i morse och såg att det skulle bli vårväder!! ^^,
Nu sitter jag i skolan och har psykologi & det är verkligen ur tråkigt, fattar ingenting, så många ord som man inte förstår. Men vi har "bara" fem lektioner kvar efter de blir det raka vägen till gymmet.
Se ya!



Ledig Onsdag!

Upp och hoppa! i dag är Fröken Larsson ledig, så skall möta upp Alex så skall vi ta ett hårt pass på gymmet.
klockan halv 4 i natt ringer i pigg Hampus mig och frågar om jag skall vara med på Innenadynatta på Fredag, men de roligaste är att jag inte vet vad jag svarade ... haha får ringa honom sedan och se svaret.
Men nu skall jag och Mammsen åka.
Puss och hej!

HAHAHA!!!!

HAHAHA!
Jessica fick hem skolkorten i dag, att man alltid lyckas bli så jävla skev. Antingen ligger håret konstigt, ögonlocken är på väg att stängas, man ler på något konstigt sätt. Ne jag kan erkänna att jag fastnar inte på bild. Så är det bara!!

Tråkigt men sant

Mina mjukisbrallor kom i dag!!! Nu känner man verkligen att dagen snart är här, och allt detta slitande och allt man har lärt sig, skall snart vara slut! No more school! Jag skall faktiskt erkänna att jag kommer sakna gemenskapen med alla kompisar!
Thats life...<3

Söndags ångest

God middag !

har preci varit och kollat på ett hus som vi troligen skall köpa, kommer kännas sjukt konstigt att inte bo i Hindås längre. Men det skal iförsig bli skönt att komma i från detta också! Skall se om jag hittar bilder sen.
Snart så skall jag åka och träna, sen hem till mammsen en stund. Måste även pluggai dag, och jag kan säga att jag känner verkligen inte för det :( men men måste göras.


Take care

Hoj!
Sitter nu på en tråkig svenska lektion, vi har någon slags "sagostund" Har fått saft och kakor, haha! Längtar tills att träna sen efter skolan med min kära vän alex! sitter och funderar på vad man skall hitta på i kväll. Det blir det alkoholfri Fredag iallafall så att man är pigg i morgon! För i morgon blir det en Storasyster och lillasyster dag.
Ne nu måste jag lyssna på någon Snövitsaga.
Take care!

Fredag hela dagen

Gode morgon!
Har sovit sjukt gott i natt, men min kära natt kamrat alexandra har legat och lyssnat på mitt snarkande plus att det har typ varit minus grader i mitt rum i natt. Så kan ju erkänna att de varit kallt. Men sånt gillar vi :)
Nu har jag ätit en nyttig frukost...tror jag?  Har käkat lite gröt, knäckemacka och nu sitter jag och gnager på en morot. Skall åka in till gymmet nu, sen blir det skolan i ca 2 timmar, sen blir det gymmet igen fast då med Alex.
Hörs sen, take care !

Lite student känsla!

Jag tror jag har hittat min student klänning och skor!
Hittade klänningen på någon konstig sida som jag aldrig varit inne på och så även med skorna...
Är kär i dessa !!!

Naglar

Här kommer lite si sådär halv dåliga bilder på naglarna...

lite bal känsla

God kväll !
Har haft lite blogg torka som Jessica brukar säga, jag har inte haft lust eller tid att blogga.
I dag har jag inte varit i skolan eftersom jag har haft en massa grejer som jag skulle fixa. Har gjort i ordning naglarna, det blev blått glitter i dag. Efter naglarna mötte jag upp Alex i stan så gick vi och fixade ett gymkort på sats, så du skall vi börja träna där. Skall bli himla skönt. Har även varit hos syster och hälsat på henne och Tilda. Igår var jag & Mamma och hämtat två av de fem olika bal känningarna jag har att välja emellan, det är så sjukt svårt att välja vilken av dem jag skall ha på mig..
( Ursäkta blekheten, kommer åka till solarieöarna innan ;) )
De tre sista har inte kommit hit än

Kom gärna med en kommentar och säg vad du tycker =D

Smink (:

Hade inget att göra medans jag väntar på att klockan skall gå, Eftersom jag har fått lite smink av min storebror så testade jag de nu...
Som ni ser står det 1,2,3 & 4 för på baksidan står det vilken nummer man skall lägga vart på ögat, så det är väldigt lätt, om man inte vet vart man skall lägga skuggorna. Toppen!
Sen fick jag några saker till men orkar inte gå och hämta dem =)
Resultat :
Jag gjorde kanske inte detta så noggrant men ville bara se hur det blev



Low Back Knitted Dress

Jag älskar verkligen klänningar med low back. Här hittade jag en från Nelly för 795 kr. Vill verkligen ha den!!!

Duktig Fröken Larsson

Hej på er !
I dag har jag varit hemma från skolan, för vi fick plugga hemma. Och jäklar vad många uppgifter jag har skickat in, känner mig så himla duktig. Men bara för detta är gjort så har jag ca 7 stora arbeten som skall vara inne innan den 25 Maj...Det skall jag klara! Snackade med Alexi förut och jag har bestämt mig för att köpa mig ett gymkort på SATS. Känner att jag är så rastlös dem dagarna som jag inte tränar. Så måste göra något bra av de!! Nu skall jag göra mig lite snyggare än vad jag är nu, haha.För skall hämta upp Jessica så skall vi åka till min bror och "passa" ida. Men hon kommer nog att sova. hihih
Skriver kanske när jag är där.
Take care!

HAHA!
Hittade en bild från när jag gick i nian och jag & Jessica lanade hemma hos mig i en vecka. Saknar dem tiderna!

Studenten 2010

Här är den klänningen som jag vill ta på studenten....Men den finns inte i vitt =(


Avslutar Onsdagen med God natt

God kväll!
Jag måste säga att jag haft en himla bra dag idag. Trevlig dag i skolan (för en gång skull), Religons provet kändes bra. Bara jag får G så är jag happie! Eftersom vi inte får någon mat i skolan på Onsdagar!? så gick vi upp till lunch restaurangen och åt sprödbakad hummel? stekt potatis och remuladsås, Mmmm..vad gott det var!
Nu ligger jag i sängen efter en lyckad träning, många glada miner och gott humör...Men självklart skall inte allt gå , utan när jag bra under dagen, utan när duschade slog jag i fingret i duschslangen så den gick av :( Måste ringa i morgon och beställa tid. Well well..Nu så skall Fröken Larsson faktiskt läsa lite nät-handel.
Sweet dreams everybody


Skoldag

Onadag, Onsdag & ännu en Onsdag !
Sitter faktiskt i skolan idag, brukar vanligtvis vara ledig på Onsdagar men icke i dag. Har ett religonsprov som måste göras.. Sen även en hel bunt av grejer som skall göras...vi har suttit några tjejer i klassen och planerat studenten, som kommer vara 27 Maj. Så fort man börjar tänka på den så blir man så motiverad och bara vill göra klart alla arbeten så man kan gå ur skolan med gott samvete! Nu sitter vi och lyssnar på olika studentlåtar..LÄNGTAR!
Nu måste jag sticka och göra provet
TAKE CARE



9 Mars

Roxett - dressed for success
Vilken härlig vårdag! Har suttit ute på lunchen och slumrade till i solen..Nu har vi slutat för dagen och skall hem till farmor för där blir det god middag.
Take care!

Daft

Detta var ganska roligt faktiskt :) just saying u have alot of spare time!

S som i solig Torsdag !

Hello !
Ja nu sitter man här framför datorn i skolan ännu en dag, men denna dagen är ju faktiskt solig och det känns himla skönt... I måndags på 80 tals festen hade jag skit kul... dansade i 4 timmar konstans så har en sjuk träningsvärk!! Har även lyckat bli lite sisådär små sjuk. Inte bra eftersom vi har match i morgon mot Mellerud ! Palla åka 1,30h för att spela match på en FREDAG ! jaja thats life.
Back to the 80's




give some feelings

When you gonna stop breaking my heart
I don't wanna be another one
Paying for the things I never done
Don't let go
Don't let go
...to my love
Can I get to your soul
Can you get to my thoughts
Can you promise we won't let go
All the things that I need
All the things that you need
You can make it feel so real
Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm loosing control
Cause you can't deny
You've blown my mind
When I see you baby
I just don’t wanna let go
I hate to see you cry
Your smile is a beautiful lie
I hate to see you cry
My love is dying inside
I can fix all those lies
But baby, baby I run, but I'm running to you
You won't see me cry, I'm hiding inside
My heart is in pain but I'm smiling for you
Can I get to your soul
Can you get to my thoughts
Can you promise we won't let go
All the things that I need
All the things that you need
You can make it feel so real
Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control
Cause you can't deny
You've blown my mind
When I see you baby
I just don’t wanna let go
When you gonna stop breaking my heart
Don't let go
Don't let go
...to my love
I hate to see you cry
Your smile is a beautiful lie
I hate to see you cry
My love is dying inside
I can fix all those lies
But baby, baby I run, but I'm running to you
You won't see me cry, I'm hiding inside
My heart is in pain but I'm smiling for you
Oh baby I'll try to make the things right
I need you more than air when I'm not with you
Please don't ask me why, just kiss me thïs tïme
My only dream ïs about you and me

80's

Hello you! I dag är det ingen vanlig Måndag ne för i kväll skall vi tjejer fira att det bara är ca 100 dagar kvar till studenten.. Har precis målat mina naglar neongula ( i dont like it) men men. Vet inte riktigt vad jag skall göra nu... Måste fixa ett par SVARTA benvärmare, sen måste jag hem till Farmor och gratta henne eftersom hon fyller ?år i dag !
Lägger in bilder i kväll eller i morgon på outfiten :)
Have e nice Monday!

RSS 2.0