niiiiice helg!

Tja fan :)

sitter just nu på världens långsammaste datorn. Så kan tyvärr inte lägga upp några bilder men gå gärna in på http://jellevad.blogg.se och kolla våran sjuka helg.

Massa kramar <3

Fredag!

Tjingeling!

Sorry för dålig uppdatering i går men kan berätta att jag och Gabriella var inne i stan, jag köpte mig ett par skor och ett skärp. Efter de tog vi oss en fika på EH. Sedan va det raka vägen hem och färga hennes hår, vi färgade de lite ljusare och resultatet blev jätte bra!
Sedan kom auie vid nio tiden, men innan dess hade vi lyckats bli lite runda under fötterna. Så vid elva tiden åkte vi in till stan. Vi hade lite problem vart vi skulle gå någonstans men till slut blev de bryggeriet. Har absolut ingen aning hur länge vi va där men trevligt hade vi det iallafall. när klockan närmde sig tre drog vi till burger king. Sedan kom nina och niclas och hämtade oss Toppen!!!


outfit innan shoppigen

ah nu är det så att internet vill inte de jag vill så ag får inte upp mer bilder, skal försöka senare ingen.

Peace / Frida 



äntligen fredag

God Morgon!

Har precis vaknat jämte Gabriella i hennes mammas & pappas säng. Jag skall nog bo här hela helgen och nästa vecka för hennes föräldrar är i älskade Spanien <3 Om en stund skall vi upp och göra oss i ordning sedan skall vi in till stan för jag skall shoppa lite nya kläder hade jag tänkt mig. Och jag lovar att jag skall göra dagen outfit i dag innan kvällen börjar ;) Ne nu måste jag få liv i Gabbi. 

Hörs sen Puss & Kram



Farmville



Någon mer än jag som gillar denna sången :)

Torsdag hela dagen :)

GODdag !

I dag lyckade jag försova mig, så kom en halv timme försent till religons lektionen. Slutar halv fem i dag inte kul alla, men skall in till stan sedan  med Gabriella och fika Skall se om jag hittar något fin jag kan ha på mig tills helgen. Men nu skall jag checka min farmville. 

Puss & hej





vi bjuder på denna (A)

Knock You Down




I never thought I'd be in love like this.
 When I look at you my mind goes on a trip.
I never thought I'd fall for you as hard as I did.


bästa låten just nu

'Träning,

Äntligen hemma från en jobbigt träning, vi hade herrarnas tränare i dag. Blev jätte förvånad eftersom de va min gamla klasskamrat i sexan :O Anton, trevligt prick de där. Tack för en skit bra träning!

Nu har jag pecis ätit pannbiff med potatis och brunsås, mumms. Skall in i duschen nu sedan skall jag sätta mig och spela lite farmville, wohooo

Hörs sen / Frida Larsson

090826

God morgon

I dag vaknade jag kl kvart över ett av att Gabriella ringde och väckte mig. Hade inte du ringt så hade jag nog sovit ännu. Fasen det är hårt att gå i skolan :P
I dag skall jag inte göra så mycket, skall träna kl 18:30 - 19:45. Skall bli gött! Sen i mon blir det kanske utgång till sticky men får se hur det bli med de.

peace / F. L:sson

Farmville and John lenon

 


Sitter här och lyssnar på John lenon &amp; spelar Farmville.
Gabriella håller på att fixa min blogg så att den blir snygg, tack vännen ( jellevad.blogg.se)
Det är hon som har lurat in mig i att börja spela Farmville, själv tyckte jag de va skit töntigt i början, men typ alla spelar ju de på facebook så varför skall inte jag me göra de ;) haha Så nu skall jag se hur de går för mina kossor

Ha de bra så länge


naglar

Har gjort ordning i mitt rum, himla fint blev det faktiskt. Vill möblera om, men det går ju inte, hur jag än vrider och vänder på allt så funkar det inte :(
Sitter här vid datorn och lyssnar på nrj, finns inte så mycket att göra på datorn eftersom MSN inte funkar och Gabriella vet jag inte vart hon är, hon skulle hjälpa mig med min designe. 

Har precis målat  lite på naglarna (hjärter, ruter, klöver och spader)
de kanske inte syns men men, har man för mycket fritid så får det bli så här


I morgon är jag ledig, är ledig varje onsdag. Awesome! Så får väl se vad jag hittar på tomorrow, sova ut skall jag göra iallafall :)

Ha de bra / fkel


hemma kväll

I dag va det en skön dag i skolan, gjorde absolut ingenting på lektionerna. Slutade sedan runt halv 12.
Åkte in till stan med Gabriella och tog en fika på Expresso house.

Nu håller jag på att rensa min gaderob. Har även fått igång med stationära dator men kan inte gå in på msn eftersom min lillebror lyckats fixa så att jag har fått virus , braa där lillen !

Ne nu skall jag fortsätta städa. Puss & hej


me and gabriella på EH

Sammanfattning :D

Hello everybody!

Sorry ännu en gång för min dåliga uppdatering :( Men nu skall jag ge mig, får min lön i dag så skall jag köpa mig em kamera så de blir lite roligare här på min lilla blogg. Nu skall ni få höra på min helg som mest bestod av alkohol.

Fredag: Jag & Issa åkte till Varberg och Tobias på kräft/ grill fest. HImla trevligt faktiskit.

vi "förfestade" lite för oss själva i nån random stuga :)












Lördag: EMELIE 18 år, himla trevligt kväll med god mat och trevligt folk.
(har inte så många bilder där i från)


Söndag: Pizza & Film med lillebror

Hunter

Hej och god kväll!

Sorry för updaterigen ännu en gång. Idag har jag spenderat min dag i stan med Jessica som nu har kommit hem från alanya, fick höra hennes underbara resa. Skulle me velat följa med, men de får bli nästa sommar eller något. Oc äntligen har jag fått tillbacks min mobil, men hittar f*n inte mitt simkort. SÅ lär väl så byta nummer igen. Buhuu :(
Fast det är ju inget att hänga upp sig på för i dag har jag köpt mina efter längtade stävlar som jag har gått och tittat på hur länge som helst. Så nu fick jag tummen ur r*ven och köpa dem.
Skall snart gå och lägga mig efter som jag skall upp tidigt i mon och jobba. detta är sista helgen på lovet som jag skall jobba. JIPPIE ! Sen har jag en heeeel veckas ledighet, och då skall jag hitta på något skoj. Men vi hörs i morgon.
Natti Natti / fkel


köpta på yoko yap


köpte även denna fast svart på Cubus

Film kväll

God kväll allesammans !
Nu äntligen är jag hemma efter åtta timmars arbete, men känner verkligen inte för att vara hemma. Men men skall upp tidigt i mon och jobba igen. Jag och lillebror har hyrt tre filmer och köpt varsin godispåse. Så i kväll blir det bara mys med honom.
Hörs senare. 
Puss & Kram
Frida Larsson

Trevlig helg !

Hej på er!

Ni får ursäkta den dåliga uppdaterigen, men jag har min dator på jobbet :(

Fredags jobbade jag hela dagen till klokan sju, sedan bjöd jag hem Gabriella & Carro. Men de blev visst lite flen än vad jag hade beräknat, men men vi hade trevligt och kom i säng hyfsat tidigt.
lördagen var vi uppe och studsade kl 08:00 för att ta nio bussen till jobbet. jobbade till kl 2 sedan va det in till sta och shoppa lite, sedan hem till Gabriellas farmor och äta en underbar middag med grillat m.m Efter de va de rask fart till bussen och hem till mig. Ellinor och lite trvligt folk kom hem till mig vid åtta tiden. Vi satt på min altan och bara tjöta. Sen fick vi ett ryck och tog elva bussen in till stan. Och sedan var jag hemma halv fem i morse. Så va ganska trött i morse. kom inte upp ur sängen för ens kl 2. haha
Här kommerlite bilder från helgen


Carro, Ellinor, Calle, Viktor & Jim


Pontus, Krille & linus


myself


Carro & Ellinor


Lillebror


Gabriella, Detta var Fredagen

På jobbet


Läsa tidnigen och dricka Poweking


hej hej !


Bik bok 249:-


Sagolikt 500:-


Ray Band wayfarer 1400:-

rastlös !

Nu är jag lite arg serrö! Det kom in en kund och skullel betala, så säger hon " ja i dag är de årets varmaste dag säger dom, och här står du"
JO TACK JAG VET ! Och jag skulle vilja stänga butiken och åka hem. (jag sa inte så) haha men tänkte de. :)

Har inte så mycket att göra, så jag rorar mig med att prova skyltdockornas peruker :D haha



 nå ? Vad tycks ? passar jag i brun/orange hår ? :) haha 

tävligar

Jag satt just och läste Gabriellas blogg( jellevad.blogg.se) Och en sak hon hade rätt i va faktiskt att alla dessa tävligar på internet som man bara snabbt läser igenom och sedan struntar i. Både jag och gabriella har så otur i spel och tävligar, så därför bläddrar vi oftast förbi sådana grejer. Men om man inte försöker då vinner man ju heller inget. Så skall börja svara på tävligar och liknande i fortsättningen, den dagen kommer kanske någon dag då jag har vunnit en hårfön eller nått :D haha Får väl se hur de blir med de, haha

Bra där Ellevad, tummen upp !

Fredag & Fredagsmys

Sitter nu på jobbet och har ganska tråkigt faktiskt, har inte haft en kund på en timme känns det som, de flesta ligger väl ute i solen och bara gottar sig ! Sitter här och lyssnar på radio, och den OLW reklamen som spelas mellan vara och varannan låt., går jag just nu runt och sjunger på.Hela kvällen i går satt jag och sjöng på den. Snacka om att dom är trött på den där hemma :D
"De e dax för fredags mys, om det så är de sista jag gör" Just den meningen har jag på huvudet.


sjunde augusti

God morgon !

Sitter nu på hos Kerstin på hennes salong, skall gå till jobbet om ca 40 min, tar bara fem minuter till jobbet här i från, tummen upp för de !
I dag känner jag verkligen inte för att jobba, har pratat med några kompisar & de flesta skall ut till havet och lägga sig :(
Men själv får man sitta i en butik som inte har någon AC i hela butiken :O Fatta att de blir varmt där på efter middagen när solen strålar rakt in ! Usch, men men goa pengar. hihi.

Ne nu har jag inte så mycket mer att skriva, skriver med sedan när jag är i butiken.

Puss & hej   

Kvällsdop, burr

Hej,
 nu efter ett kallt kvälls dopp ligger jag i sängen med is bitar till fötter och ångrade att jag badat.
Det är såå typiskt svensk, bara för att det är en varm solig dag, så är det knökat på stränder och bryggor. Men jag förstår inte hur dem kan bada? Det är ju sjukt kallt. Dem säger att de är 23 grader i vattnet. Ja men tjena eller hur ! på ytan kanske men inte en decimeter ner då är de ju is typ. Ne fy för att bada nu :P

Skall försöka sova nu faktiskt, det är ju en arbetsdag i morgon också från 10-18. Och självklart skall det bli kanon väder i mon :( Not funny !

Ne men natti natti då, så hörs vi i morgon 

/ Frida Karin Elisabeth Larsson


Torsdag eftermiddag <3

Nu är det bara 1 timme och 30 minuter kvar tills jag får gå hem, underbart.
Längtar efter att få gå ut och känna värmen !!! Skall sedan upp till "mamma" och äta underbar middag och bara njuta.
Sen blir det nog att lägga sig tidigt för skall ju upp och jobba kl tio i morgon. 
Nu har jag bara sju dagar till som jag skall jobba, sen har jag en veckas sommarlov innan skolan börjar :P





God dag

Har nu kommit till jobbet, men skulle vulja ligga hemma på altanen och sola.
Men goa Gabriella kommer att ungås med mig i dag på jobbet och de gillar vi

Hon skall hjälpa mig lite med designen.
jellevad.blogg.se

Hörs senare. 

Soliga kramar Frida

Sov gott !!!

God natt !

Hinner inte skriva så mycket, för batterit dör vilken sekund som helst och orkar inte hämta laddaren. 
Men i morgon skall jag mysa med Jessica på jobbet, och då skall vi shoppa på internet.
Ha det bäst så hörs vi i morgon

Puss / fkel!

underbar dag <3

Äntligen hemma från en varm arbetsplats. Skall nog ut och lägga mig i solen en stund, sedan får jag väl se vad jag hittar på. Kanske tar en långpomenad lite senare i kväll (Y)

Hej då bloggen och Hej solen !


sol, sol, sol

God morgon allesammans denna soliga morgon!
 Det var igentligen meningen att jag skulle vara på jobbet kl sju i morse, men jag "råkade" stänga av klockan i morse så nu kommer jag vara på jobbet kl tio i stället :)
Så jag slutar väl och jobba vid fyra tiden, sen efter jobbet vet jag inte vad jag skall göra, blir nog en hemma kväll i dag, härligt.

Men jag skriver mer efter jobbet, jag har med mobilen om det är något

Soliga kramar / Frida L:sson

Starten på något nytt

Hej hop allesammans!

Nu äntligen har Innebandyn börjar, känns bara sååå underbart. Men gud i himlen vad jobbigt de var att springa i dag, vi sprang fem kilometer och jag höll på att dö den sista kilometern, var tvungen att stanna och sedan gå upp för sen sista backen. Men känns helt underbart nu efteråt! 
Fick även tre nya spelare i laget, verkar vara väldigt trevliga tjejer.
Även fått nya tränings tider, som jag inte kommer på just nu. Men vi skall träna i Önnerödskolan på Måndagar och i Landvetter idrottshall på Onsdagar. Himla bra !!
Nu har jag precis duschat och kurrat ner mig i sängen för att kolla på lilla Jönson ligan. haha 
I mon blir det upp tidigt för att jobba och sedan njuta av de underbara vädret

Sov gott allesammans. Puss & Kram


En rockig bild från förra sommaren :)

longboard säljes!!

Tjingeling!

Någon som vill köpa en longboard ? Knappt använd.
använd ca fem gånger. 
 Hör gärna av er

Kramar Frida

Tisdag

Sitter nu på Kerstin salong och kollar på när hon klipper. 
Alltid lika roligt med slutresultatet.:) Pappa kommer nog och hämtar mig om en liten stund, skall då hem och äta, sedan blir det att byta om till tränings käder och sedan åka till träningen. 

Kan det inte bara sluta regna!!! Är så fruktansvärt trött på detta nu, men har hör att det skall börja bättra sig nu på onsdag och framåt! :)

Men nu skall jag ut och kolla lite till, hörs i kväll.

PEACE / Frida L:sson




Jessica Amanda Berggren

I morgon åker du till Alanya & jag hoppas du får en toppen resa. Och njuter av att få åka här i från ett tag.
Och ta det nu lugnt, inte bara supa var och varannan dag. Utan kanske ta det lungt någon dag, för jag vill gärna att du kommer hem hel !!! 
Du får tänka på oss som sitter här hemma i regniga Sverige :(
Ha nu en underbar resa med dina vänner, jag kommer sakna dig till tusen.





Sömn

God morgon Bloggen!

Jag har nog verkligen behövt sova, för att i förgår somnade jag kl halv 8 & vaknade även halv 8 i går. Inte nog med de på väg för att handla gardinder somnade jag i bilden 2 timmar. Så i går somnade jag kl halv 9 och vaknade kl 9 i morse. Om ni nu hängde med så har jag sovit i ungefär 26 timmar på två dagar, sjukt.
Så i dag är jag piggare än någonsin, skall ladda inför träningen i dag!
Skriver mer sedan. Hade bra så länge :)

True

Livet är som en brustablett. 
De löser sig alltid...


,vi kvinnor vet'

kvinna vet om en man är förälskad i henne långt innan han själv anar att han är det..

Innebandy <3

I morgon Börjar äntligen Innebandy säsogen, åh gud vad jag har längtat. Skall bli så skönt att få ut all energi och rastlöshet.
Denna säsogen skall jag verkligen satsa ! Nu är jag inne på mitt 6:e år, och jag älskar de bara mer och mer.
Så vi får väl se i mon hur löpträningen kommer att gå, nu när man bara har degat hela sommaren.




(Ursäkta kvaliten på bilderna)


jag kommer inte lägga mig !

Shit happens! thinks goes wrong, but the life goes on...


Ni får kalla mig precis vad ni vill.
Men jag vill inte er något ont.

RSS 2.0