härlig dag

hej hej !

to day har jag jobbat hela dan, lite segt när det har varit så fint väder :( men men goa pengar. efter jobbet mötte jag issa i landvetter, vi träffade bebbe och hans kompisar vi gjorde inte så mycket, tog sedan sju bussen hem. Mötte emelie min saknad. hon hade med sig lille hunden Fiona, såååå söt ! Vi gick hem till mig och steke på min altan då kom även Lenny, ELin & Issa. dom gick hem  vid 11 tiden. och nu ligger jag i sängen har precis gjort i ordning mina naglar så det är inte så lätt att skriva. Men kära issa ligger här brevid och små snarkar. Gooosig ! Men nu skall jag sova för det blir upp tidigt i mon och gå på nån random rättegång med klassen :P sen blir det att hämta min dricka och börja supa. Vi blir nog några tjejer hemma hos mig och förkröka efter de blir det brasan ! ( saknar mig lillauie )

Sov gott / fkel

tisdag & sista skoldan

Gött, sista skoldan i dag innan låååånghelg ! I dag har jag bara suttit vid datorn i skolan inte gjort ett piss :P
Sådana dagar får man faktiskt ha i bland.
Slutade vid tre tiden, åkte in till stan och mötte jessica köpte min efterlängtade tröja, som jag inte vet om jag vill ha än :/ efter en timme i stan ringde jag min bästis bebbe och frågade vad han gjorde då va han i LA så jag satte mig på halv fem bussen till honom..Boysen spelade fotboll som vanligt, men sen blev det bara jag finnen och bebbe kvar men sen, sen kom min kära Emil Hugo, saknat dig som satan. Efter att vi tröttnat på att spela fotboll bland annat tog vi sju bussen hem, och nu sitter jag här på min mjuka säng. Har precis rensat mitt smyckeskrin jag säger bara shit va massa skit man samlar på sig. haha.
I morgon blir det jobba som gäller, inte så rockigt men vad skall man göra. Goa pengar för jag skall köpa mig en långboard. Fick prova emils idag och jag va lite bra i allafall, men bara lite :) Ne nu gott folk skall jag hitta på något kul, men vad det vet jag inte. :) 

 <3 / fkel

Ojojoj vilken start på veckan!

Tjeingeling badring!

I går blev det skola som vanligt, seg som fan. Efter skolan åkte jag in till stan med Jessica, Carro & Issa. Köpte ett par örhängen från gina och en hårband eller vad man nu skall kalla det från H&M. Efter besöket i stan åka me and my friends issa till landvetter och hälsade på mågra boys som spelade fotboll. Inte så rockigt men alltid lika roligt att träffa mina goa killar ;)  Sen blev det hem och städa mitt rum, blev gansak fint faktiskt (A) somnade vid 12 tiden.


köpte även en majblomma av amelia hagstedt <3


Issa innan vi fick ett skrattanfall av en gubbe som gick förbi :)


Jag innan jag skulle städa :(

Ha det så bra / Frida Larsson

Måndag

Hej alla människor!
Nu är jag i skolan och lyssnar på kun for mig - Medina, mycket stekig låt!
Skall ha nån random lektion om 40 min. Slutar kl fyra i dag, fan de funkar inte så :( Men det är bara skola i mon sen är jag ledig, himla skönt faktiskt. Vill också tacka jessica för att du har hjälpt med med min fina blogg. jellevad.blogg.se /- läs !
Efter skolan vet jag faktiskt inte vad jag sakll göra, skall iallafall städa mitt rum men sen ? Nån som vet något kuligt, ring eller smsa gärna!

hörs i kväll / Frida



090426

Hej alla vänner ! Jag känner bara att jag inte har något att göra :(
Har legat och kollat tv previs hela dagen, inte så rockigt faktikt. Men här kommer i allafall några bilder från i går .....







Söndag och ångest

ja då va det ännu en ångesfull söndag, jag gillar verkligen inte denna dagen på veckan :(
Sorry att jag inte har skrivit nu på några dagar, men det är så att min dator har typ lagt av eller nått. Så skulle vilja ha hit Hampus så han kan hjälpa mig !!!
Fredag:
Men nu skiter vi i de ! Kan berätta lite om hur min helg har varit, började med att jag skulle ha gympa kl två i fredags. Men det blev ikke något med de, utan köpte toppar till naglarna och åka hem till jessica. vi satt ute i de fina vädret och bara om allt mellan himmel och jord. som vanligt ;) Så kom min kära carro som jag inte har träffat på länge. Det va kul och se dig. Sen tog jag mitt pick & pack och åkte hem. Blev att jag, issa, emelie & linnea stekte på linneas altan och planerade nästa danmarks resa.. tog sedan nio bussen till landvetter ocht ill sjön. Blev att jag gjorde bort mig inför hela landvetter centrum. Min vurpa va de talanglöaste jag ha varit med om. haha inte bra där Frida !! men men sen hem till issa och sova.

Lördag;
Tog bussen kl åtta från issa så va hemma vid halv nio. Så tog jag ett svanhop rätt i säng, sov till tolv ungefär sen va det upp och hoppa. Jätte gott väder, städade hela j*vla huset från halv 1 till 5. Wahhh...hela dagen hade ju gott. Fick inte tag i min jessica för vi skulle åka till julia som fyller 18 i dag föresten grattis till henne, aja vi skulle åka till alingsås och fira henne. Men fick inte tag henne :(. Sen slarvade jag även bort min egen teleon. Som jag hittade i morse under min kudde ! bra där !! Så det blev tjejmiddag hos linnea himla trevligt faktiskt, tack every body för i går :) Vid tio tiden drog vi till OK-krogen, träffade massa trevligt folk som jag inte sätt på länge. sen kommer inte frida i håg så mycket mer men vi gick hem till ludde och hans lilla stuga. Där blev det kalas, jag, hampus, auie & märta satt och målade på varann. Man ser inte riktigt vad det står men fin blev det i allafall :D så vid fyra tog jag mina skor under armen och gick hem.... haha

Jag väntar bara på att micca & linnea skall lägga in bilderna från i går. så skall ni se hur kul vi hade de !!!Skriver mer sen.

PUSS / fkel





En solig dag i skolan

Tjingeling badring !
Nu sitter jag här på en handelslektion, men min kära sarah. Jessica gottegrien har gått hem "skolkare". Hoppas du har det bra i stan :) I dag skall jag göra absolut ingenting, skall bara vara hemma och dega:) nu skall jag lära mig lite danska av mina danska vänner. 
Skriver mer när jag kommer hem.
vill bara säga att lillauie är bäst !
Puss & Hej

/fkel

Wednesday

Ja nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på jobbet.
Dagen började med att jag kom till jobbet vid 12 tiden, va riktigt pep på att jobba. Vi hade en praktikant på jobbet som jag inte kom i håg va hon hette. Men hon verkar jätte trevligt. jobbade själv i butiket de fyra sista timmarna riktigt roligt. Efter de åkte jag och mötte min kära hampus i landvetter, vi gick till ica, köpte lite godis och snus till babe. Sen tog vi bussen till nån fotollsplan och kollade på landvetters junior lag när dom tränade fotboll. Inte så rockigt faktiskt, tog nästa buss hem till issa för hon satt barnvakt för hennes små söta syskon. Och nu sitter jag här hemmai mon gosiga säng och kollar på mumien på kanal sex, Ganska bra faktiskt :) Väntar på att min smurf skall logga in på msn så vi kan planera nästa resa till danmark. Jag längtar ihjäl mig. Men nu började filmen igen. Vi hörs i mon kära läsare.

Sov gott / fkel

Här kommer några bilder från danmarks båten




God morgon

God morgon mina kära vänner. Då va det ännu en onsdag och Frida skall jobba på sagolikt :)
Hoppas jag får veta hur jag skall sommarjobba i sommar, så jag vet när vi skall åka till danmark nästa gång igen. Längtar nått så fruktansvärt. Men nu skall jag se vad jag skall ha på mig denna fina dag. Vi hörs i kväll.


Puss & Kram  / fkel
  
                                en bild från danmarks båten, det kommer fler i kväll :)

Tisdag Tisdag Tisdag

Kom precis hem från skolan, har varit en seg dag.
Gjorde trökigt prov. Men hoppas det gick bra i allafall. Nu sitter jag och pratar med min kära vän från danmark, snällaste personen jag har träffat :) Men nu tycker jag att jessica Ellevad kan komma hem från stan, så vi kan se till att denna bloggen ser hyffsat bra ut. Sen så skall jag skriva lite mer.


Kramar
/ fkel

Min bästa vän

RSS 2.0